BARENDRECHT (ROTTERDAM)

AMSTERDAM

UTRECHT

Modelbouw profielen

Metaalwinkel BV heeft een uitgebreid assortiment modelbouw profielen.
Als het gewenste product of de afmeting niet in de catalogus staat, kunt u deze altijd apart aanvragen
Bekijk onze prijzen en bestel GELIJK in onze NIEUWE WEBSHOP:

Modelbouw profielen

Speciaal voor de echte hobbyist in modelbouw, heeft de Metaalwinkel het gehele assortiment messing modelbouwprofielen op voorraad. Deze profielen hebben een standaard lengte van 1 meter, dus uitermate geschikt om per post toe te sturen.

Ook kunt u bij ons terecht voor aluminium modelbouwprofielen, verenstaal, gazen en folies. Designfolies zijn er in diverse motieven, diverse metalen en ook nog in diverse kleuren leverbaar. Vaak worden deze folies voor creatieve doeleinden, maquettebouw of in de reclame gebruikt, maar ook ter decoratie, exclusieve verpakkingsmaterialen en voor elk interieur.

Folie is gebruiksvriendelijk, omdat het licht van gewicht is, makkelijk te verwerken, makkelijk om over oneffen oppervlakten heen te plakken, makkelijk schoon te maken, eenvoudig te vervoeren en goedkoper in aanschaf dan designplaatmaterialen.

Bij Metaalwinkel hebben we een uitgebreid assortiment aan modelbouw profielen die perfect zijn voor verschillende modelbouwprojecten. Of je nu een beginner bent of een ervaren modelbouwer, wij hebben de profielen die je nodig hebt om je modellen tot in de kleinste details af te werken.

Onze modelbouw profielen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals aluminium, messing en verenstaal. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen en kan worden gebruikt voor specifieke toepassingen.

Aluminium profielen zijn lichtgewicht, duurzaam en gemakkelijk te bewerken. Ze zijn ideaal voor het maken van frameconstructies, chassis, buizen, hoeken en andere structurele elementen in je model.

Messing profielen hebben een mooie uitstraling en zijn zeer geschikt voor het creëren van verfijnde en gedetailleerde onderdelen. Ze kunnen worden gebruikt voor fijnere constructies, zoals railings, trappen, leuningen, handvatten en ornamenten.

Bij Metaalwinkel zijn we trots op de kwaliteit van onze modelbouw profielen. Onze deskundige medewerkers kunnen je adviseren over welke profielen het beste geschikt zijn voor je specifieke project. Ook kunnen we op maat gemaakte profielen leveren voor unieke toepassingen.

Breng een bezoek aan een van onze fysieke locaties in Barendrecht, Amsterdam en Utrecht of bezoek onze website om ons volledige assortiment aan modelbouw profielen te ontdekken.