BARENDRECHT (ROTTERDAM)

AMSTERDAM

UTRECHT

Magneten

Metaalwinkel BV heeft een uitgebreid assortiment magneten.
Als het gewenste product of de afmeting niet in de catalogus staat, kunt u deze altijd apart aanvragen
Bekijk onze prijzen en bestel GELIJK in onze NIEUWE WEBSHOP:

Magneten

Bij Metaalwinkel bieden wij een breed assortiment magneten aan die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Of je nu op zoek bent naar magneten voor industrieel gebruik, hobbyprojecten of educatieve doeleinden, wij hebben de juiste magneten voor jou.

Onze magneten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, vormen en sterktes. Zo hebben wij bijvoorbeeld neodymium magneten, ook wel bekend als supermagneten, die zeer krachtig zijn en geschikt zijn voor industriële toepassingen. Daarnaast bieden we ook magneten van ferriet of alnico aan, die geschikt zijn voor verschillende andere toepassingen.

Of je nu op zoek bent naar ronde schijfmagneten, blokmagneten, magneetstrips of speciale vormen, bij Metaalwinkel hebben we een ruime keuze aan magneten die aan jouw wensen voldoen.

Onze magneten kunnen worden gebruikt in diverse toepassingen, zoals bevestigingssystemen, deurgrepen, name tags, magnetische sluitingen, magnetische gereedschappen, experimenten en nog veel meer. Ze bieden een eenvoudige en effectieve manier om objecten aan elkaar te bevestigen of magnetische aantrekkingskracht te creëren.

Je bent van harte welkom om een van onze fysieke locaties te bezoeken of onze website te raadplegen om ons volledige assortiment magneten te ontdekken. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de juiste magneten voor jouw project. Bij Metaalwinkel streven we naar kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende service, en we kijken ernaar uit om met jou samen te werken aan jouw projecten.